UnitVision Freelance Delphi/C#-Programeur/Ontwikkelaar


Ga naar de inhoudsopgave

UnitVision is gestart in augustus 2007 maar heeft ruim 15 jaar programmeerervaring

1987

Met een technische opleiding was het niet meer dan normaal dat ik ook een technisch beroep ging uitoefenen. Ik ben begonnen als gastechnisch medewerker voor de utiliteitsmarkt en dit betekende het bedenken van grote tot zeer grote centrale verwarmingsketels, het bouwen van prototypes, het verder verfijnen van het ontwerp zodat deze voldeed aan alle wettelijke afspraken waarna het ter keuring werd aangeboden bij een keurings-instantie.
De opmars van de computer als besturing kreeg zijn intrede.

2001

Tijd voor een nieuwe uitdaging en de overstap werd gemaakt naar de ICT om via de opgedane ervaring de processen om te zetten naar bitjes en bytjes. Delphi werd ontdekt en hierin de eerste stappen gezet waarna in volle overgave de stap mede naar detachering werd gezet. Vele branches werden bezocht en vele problemen werden opgelost met een applicatie op maat.

2007 - heden

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en een nieuwe uitdaging werd geboren. De eerste schreden als zelfstandige werden gemaakt en gezien de technische achtergrond, werken in verschillende samenstellingen van teams, applicaties (kantoor en technische besturing) en databases is de tijd gekomen om deze weg verder te verkennen en te ontwikkelen en als Delphi\C#-ontwikkelaar u te ondersteunen in (kortlopende) projecten. Neem gerust contact op om te zien wat de mogelijkheden allemaal zijn.


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu